Hva er de nye trendene for strikkede stoffer fra 2024 til 2025

Strikket stoff er bruken av strikkepinner for å bøye garn til en sirkel og strenge hverandre for å danne stoffet.Strikkede stoffer skiller seg fra vevde stoffer i formen på garnet i stoffet.Så hva er de nye innovative trendene for strikkede stoffer i 2024?

1.Hacci-stoff

Ulike farger og teksturer på stoffer brukes til skjøting for å simulere effekten av manuelle lapper, og uregelmessige skjøtekanter kan skape en naturlig og levende uformell atmosfære.

2. Tegn nål og slipp løkke og flytelinje

Tegnenål er det grunnleggende prinsippet for dannelsen av flytende tråd, som refererer til strukturen dannet på overflaten av stoffet uten å delta i strikkingen.

Prinsippet for avvikling er omtrent likt det for å trekke nåler, som er dannet av strikkepinner som ikke deltar i veving.

Denne typen strikkehånd brukes ofte om våren og sommeren strikkede klær, teksturen av dannelsen av teksturen bryter roen til innslaget og den hule visjonen overfører den skjulte skjønnheten.

3. Mesh lekkasjenål

Manglende stingdetaljer gir strikkede stykker en elegant estetikk av ufullkommenhet, og smarte hopp/manglende stingprosesser skaper unike visuelle lag i teksturen.

Denne designteknikken viser ikke bare den originale sjarmen til tekstiler, men forteller også personligheten og historien til moderne estetikk med ufullkommen estetikk.

4. Etnisk veving

Etnisk veving bærer ofte en rik og fargerik kulturell bakgrunn, unike mønstre og fargekombinasjoner, alle med sine egne unike historier og symbolske betydninger.Det gir en sterk kunstnerisk atmosfære til klærne, noe som gjør klærne mer kulturell dybde og attraktive.

5.Moderne ribbe

Med inspirasjon fra fitness-dansstyling og sportsklær er strikkede ribbedresser fortsatt innflytelsesrike på markedet.Høyytelses sømløs strikketeknologi gir nytt liv til ribben.Moderne ribbet har sin egen delikate og enkle komfort, som er førstevalget for å lage slim-fit-stiler.Fra kompleks til ekstremt enkel, med strømlinjeformede eller geometriske mønstre for å gjøre high-end strikkeplagg mer behagelig og elegant.

6. Perlestrikk

I tråd med festtemaet oppdaterer perleskimrende polyamidfilamenter eller garn som inneholder gull- og sølvtråder kjole- og sportsstrikk med enkle grunnleggende sømmer som flate eller gjengete.Det perlemorsaktige garnet skaper en glitrende og skiftende overflate, som viser teknologisk tekstur og sjarm.

7. Blondeeffekt

Blondeeffekt har blitt en het trend i strikkeindustrien, og opprettholder den tradisjonelle håndvevde følelsen samtidig som den øker den detaljerte designen, bryter den grove teksturen og viser et mer raffinert utseende.Blondesøm kombinert med endring av gulvtekstur, viser en mer delikat tekstur, fremhever elegansen og det myke temperamentet til kvinner.

8.Foldelement

Foldeelementet er en viktig designteknikk i modellering av strikkede klær, som er mye brukt av designere fordi det kan skape en unik følelse av form, tekstur og lagdeling på strikketøyet med høy plast.Bretter kan veves ved hjelp av pressing, trekking, naturlig fall, vridning og vikling, posisjonering, etc., og kan også brukes ved strikkestøpeteknologi ved bruk av vendbare nåler, legge til fine nåler, plukke hull og andre metoder for å vise en rekke forskjellige foldeeffekter.

 

 


Innleggstid: 14. mars 2024